Usluge
Usluge

Preduzeće D-BOX pruža svojim poslovnim partnerima širok spektar usluga mašinske dorade proizvoda. Mi smo specijalizovani da svaki segment proizvodnog procesa u oblasti proizvodnje kartonske ambalaže i štampe, od ideje do finalnog proizvoda, uradimo za vas. Vaše je da nas kontaktirate a mi ćemo uraditi sve ostalo.Posedujemo bogat vozni park, tako da ćemo doći da preuzmemo vaš poluproizvod i nakon mašinske dorade, u najkraćem roku, vam dovozimo finalizovan proizvod. Možete se osloniti na nas u svakom segmentu usluga koje pružamo. Dokaz toga su mnogi zadovoljni poslovni partneri sa kojima smo ostvarili višegodišnju saradnju.
     
 
ŠTANCOVANJE, RICOVANJE, BLINDRUK

Štancovanje, ricovanje i blindruk radimo na automatskim i poluautomatskim mašinama, sve do B0 formata. Ako niste u mogućnosti da date fizičku formu vašem prozvodu, mi ćemo to uraditi za vas na zaklopnim tiglovima ili štanc-cilindru. Naše iskusno tehničko osoblje će uspešno odgovoriti i na najkompleksnije zahteve.
     

IZRADA ŠTANC FORMI (ALATI ZA ŠTANCOVANJE)

Alate za štancovanje izrađujemo od najkvalitetnijih vrsta čelika, renomiranih svetskih proizvođača štanc i big linija. Da bismo izradili štanc formu, neophodan je crež ili uzorak proizvoda. Ako ih ne posedujete ili imate nedoumice vezano za izgled konačnog proizvoda, naši dizajneri će vam dati rešenje.
 
     
 
PLASTIFIKACIJA

Plastifikacija (hladna i topla) mat ili sjaj, po želji klijenta, do B1 formata. Plastifikaciju radimo na automatskim ili poluautomatskim mašinama. U zavisnosti od specifičnosti finalnog proizvoda, predložićemo vam toplu ili hladnu plastifikaciju. Takođe, radimo i plastifikaciju metaliziranom polipropilenskom folijom. Ona je pogodna za proizvode koji zahtevaju vodonepropustljivost i povećanu toleranciju na toplotu.
 

KAŠIRANJE

Radimo kaširanje različitih materijala na automatskim i poluautomatskim mašinama. Kaširamo vaše materijale, a takođe, možemo da vam predložimo materijale iz našeg asortimana kako bi vaš kaširani proizvod bio u potpunosti funkcionalan .
 
     
 
ŠTAMPA

Digitalna štampa - Ova vrsta štampe je pogodna za male tiraže. Odlikuje je visok kvalitet štampe i kratak rok izrade. Format štampe je do B3 formata.

Ofset štampa – Format štampe je B1. Pogodna je za velike tiraže.

Sito štampa – Ova štamparska tehnika je pogodna za štampanje na gotovo svim materijalima sa ravnom površinom. Odlikuje je visok kvalitet i trajnost štampe.

Flekso štampa – Štamparska tehnika pogodna za štampu na širokoj lepezi materijala.

 

ZLATOTISAK, UV LAK

Zlatotisak izrađujemo do B3 formata sa velikim izborom boja folija. UV lak totalni ili parcijalni izrađujemo do B2 formata. Ako želite da vašem proizvodu date posebnu notu ekskluzivnosti ili elegancije, segmenti zlatotiska ili parcijalnog UV laka su pravi izbor za vas .
 
     
 
GRAFIČKI DIZAJN

Naš tim dizajnera će vam pomoći da rešite dileme i dođete do kreativnih rešenja vizuelizacije vašeg propagandnog materijala, štampane ambalaže ili tome slično. Takođe, mi ćemo za vas pronaći idejno rešenje i konstruisati ambalažu koja je funkcionalno i estetski odgovarajuća vašem proizvodu ."D-BOX" - Proizvodnja kvalitetne kartonske ambalaže