Reklamna ambalaža
Reklamna ambalaža

Mi vam možemo pomoći da se lakše reklamirate i da druge brže i bolje informišete o svojim aktivnostima. Nudimo idejno rešenje, grafički dizajn, pripremu za štampu i izradu visokokvalitetnih postera, plakata, brošura, flajera, kalendara, kataloga, vizit karti, jelovnika, diploma, čestitki, blokovske robe, etiketa .
 
       
 
Dizajn ambalaže

Dizajn pakovanja je izuzetno važan, i on praktično prodaje proizvod jer ga predstavlja u boljem svetlu od sličnih konkurentnih. Izrađujemo grafička rešenja za sve vrste proizvoda i pakovanja, po vašoj želji ili idejnom rešenju našeg tima vrhunskih dizajnera.
     

Vizit kartice

Vizit-kartica 9x5 cm u vektorskom formatu, spremno za dalju upotrebu. 
Vrhunski dizajn, odličan kvalitet sa ili bez plastifikacije po vašoj želji. Ukoliko su vam potrebne luksuzne vizit karte, možemo ih izraditi i na specijalnim vrstama papira, sa blindrukom, zlatotiskom, UV lakom...
 
       
 
Reklamne brošure, leci, pamfleti, prospekti, katalozi, flajeri

Sa svih strana nam se smeše neke sitnice koje ili reklamiraju glavne odlike nekog proizvoda ili informišu o akcijama, potezima ili bitnim novinama proizvođača. Sve to smo u stanju da vam i mi proizvedemo. Pogodno za reklamiranje proizvoda ili usluga (turističke agencije, prodavnice tehnike, itd.). Naš dizajnerski tim će vašu ponudu predstaviti u najboljem svetlu.
       

Fascikle, omoti za CD, DVD

Fascikla predstavlja idealan proizvod za poslovno arhiviranje ,evidentiranje i raspoređivanje manjeg broja bitnih dokumenata. Lako se obeležava i još lakše pronalazi. Štiti i čuva vašu dokumentaciju. Proizvodi se od debljih papira, pogodna je za sve vrste štampe, za mat ili sjajnu plastifikaciju kao i za UV lakiranje. Omoti za CD i DVD takođe će olakšati arhiviranje ali će i doprineti prvom utisku o sadržaju na njima.
 
       
 
Jelovnici, meniji, cenovnici, vinske karte

Jelovnici, cenovnici, vinske karte i meniji su sastavni i obavezni deo svakog ugostiteljskog objekta.Štaviše, dizajn, oblik i kvalitet nekog jelovnika je prvi element koji gosta upoznaje sa ponudom restorana.Slično je sa vinskim kartama, mnogim cenovnicima. Naš dizajnerski tim će vašu ponudu predstaviti u najboljem svetlu.
       

Pozivnice, zahvalnice, čestitke, diplome

Važne događaje mnogi pamte po našim pozivnicama za venčanja, promocijama , godišnjicama, ali i zahvalnicama, čestitkama, diplomama sa raznih kurseva, školovanja i tako redom.

Osmišljavamo i izrađujemo grafčika rešenja za sve vaše događaje koje će se pamtiti.
 
       
 
Kancelarijski pokloni i promotivni materijali

Još jedan vid promocije vašeg preduzeća.Red je da se mnogim partnerima zahvalimo na lojalnosti i iskazanom poverenju. Poklonite vašim poslovnim partnerima reklamni materijal sa vašim logotipom i/ili podacima o vašem preduzeću.

       

Kalendari, plakati, posteri, bilbordi

Idejno rešenje, grafički dizajn, priprema za štampu, štampa i izrada visokokvalitetnih postera, plakata, bilborda, kalendara u promotivne i informativne svrhe.

 
       
 
Etikete, nalepnice, deklaracije

U mogućnosti smo da vam izradimo razne vrste etiketa za označavanje robe, deklaracije, samolepljive nalepnice vrhunskog dizajna i oblika. Mogu biti štampane na samolepljivom papiru (Muflon-u) u offset ili digitalnoj štampi, plastificirane, a mogu se raditi i na PVC-u. Nalepnice će ukrasiti vaš proizvod i dati mu novu dimenziju.

       
   "D-BOX" - Proizvodnja kvalitetne kartonske ambalaže