O nama
Kartonska ambalaža

Proizvodnja kvalitetne, jeftinije i atraktivne kartonske ambalaže glavna je delatnost naše firme. Dve osnovne vrste naših proizvoda su ambalaža za prehrambene proizvode, kao i transportna ambalaža.
Ukoliko je vaša delatnost proizvodnja hrane (pizza, kolaćči, peciva, itd) možemo vam pomoći u poslovanju atraktivnim i zdravstveno i hemijski ispravim pakovanjem, izraženim od kvalitetnih domaćih i uvoznih materijala.
 
       
 
Lako, brzo i sigurno

Specijalizovani smo za brzu i kvalitetnu proizvodnju regularne i štancane transportne ambalaže od talasastog kartona. Bez obzira na vrstu vaše delatnosti, ambalažu prilagođavamo specifičnostima vaših proizvoda - posedujemo sopstvenu alatnicu, koja nam omogućuje neograničen izbor dimenzija i oblika. Konstrukcionim rešenjima ambalaže olakšavamo transport i dalje rukovanje proizvodima, garantujući sigurnost robe i njeno lakše skladištenje, što se u konačnom obračunu vašeg poslovanja uvek javlja kao ušteda.
     

Iskustvo i poslovnost

Poslovica kaže da se o knjizi ne sudi na osnovu korica, ali nas iskustvo uči da ne postoji druga šansa za prvi utisak. Naša ambalaža vam pomaže u tome da prvi utisak bude pozitivan, često i presudan. Dobro izražena, funkcionalna, prijatnog izgleda i boja, ambalaža je često odlučujući faktor za kupca ili korisnika vaših proizvoda.
Pogrešno je mišljenje da o dizajnu ambalaže treba da se razmišlja tek kada je proizvod gotov. Na tržištu najbolje prolaze proizvodi, čiji se dizajn uporedo razvijao sa oblikom i izgledom ambalaže.
 
       
 
Dozvolite nam da steknemo vaše poverenje

Talasasti karton može biti izražen od više vrsta kartona, a na vama je da, uz našu stručnu pomoć, izaberete rešenje koje će cenom, kvalitetom i dizajnom optimalno odgovarati vašem proizvodu.
Sem kvalitetne izrade, našu ponudu upotpunjuju garantovani rokovi isporuke, dovoljno veliki lager i non-stop dostava naših proizvoda.
 "D-BOX" - Proizvodnja kvalitetne kartonske ambalaže