Novosti
Politika integrisanog menadžment sistema

Rukovodstvo D-BOX D.O.O. je definisalo politiku lntegrlsanog menadfment sistema (IMS) kojom lzražava svoju dugoročnu opredeljenost i usmerenost ka zadovoljstvu svojih kupaca, potpunu primenu zakona i ostalih propisa i društveno odgovornom poslovanju.
Ovako definisanu politlku D-BOX D.O.O ostvaruje uspostavljanjem, primenom, dokumentovanjem i stalnim poboljšavanjem integrisanog menadžment sistema koji obuhvata: sistem upravljanja kvalitetom (QMS), sistem upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosću na radu (OHSAS).
Politika integrisanog menadžment sistema


Tehnološka unapređenja

Sa preseljenjem u novi proizvodni pogon obnovili smo i mašinski park. Sada smo pojačani sa visokoproduktivnom ofset štamparskom mašinom KBA Performa 74, Guk savijačicom i novim štamparskim nožem Perfecta Polygraph Seypa 92-UC.


Preseljenje u novi proizvodni pogon

1.5.2014. godine firma D-BOX je preseljena na novu lokaciju u naselju Makiš (u blizini Ade Ciganlije), ulica Stari obrenovački drum bb. Sada raspolažemo reprezentativnim proizvodnim pogonom od 900m², skladišnim prostorom od 500 m² i kancelarijskim delom od 250m².


Implementacija standarda ISO 14001

Zaštita životne sredine je jedan od značajnih faktora u društvenoj odgovornosti svake uspesne kompanije. Prepoznavši taj značaj kompanija D-BOX D.O.O. je implementirala 2013. godine standarda ISO 14001.

Sve vreme, od osnivanja kompanije, vodili smo računa da našim radom ne remetimo životnu sredinu, kao i da se u što većoj meri oslanjamo na recikliranje. Ne samo da koristimo reciklirane materijale, već sami prikupljamo otpad iz naše proizvodnje i odnosimo ga na reciklažu.

Uvođenjem standarda 14001 upravo doživljavamo kao skup pravila upravo sa ciljem zaštite naše životne i radne okoline.

Na to nas primorava ekološka odgovornost, a zakoni tržišta i domaćinskog poslovanja su nas naučili i da budemo energetski efikasni, odnosno da se ne rasipamo ničijom energijom – ni električnom niti ljudskom.
Sertifikat ISO14001.pdfImplementacija standarda ISO 9001:2008

Kako je vizija kompanije D-BOX D.O.O. da se razvije u modernu kompaniju koja kontinuirano prati najnovija dostignuća u oblasti proizvodnje kartonske ambalaže 2013.godine je implementiran i standard ISO 9001:2008 i zdravljem na radu prema standardu OHSAS 18001
Sertifikat ISO9001.pdfBeoWine fair 2013

Na 4. Medjunarodnom sajmu BeoWine fair koji je održan od 21.02. do 24.02.2013.godine, učestvovalo je više od 140 izlagača, od kojih 50 iz inostranstva. Kompanija D-BOX D.O.O. je bila prisutna kako bi pružila podršku da izuzetna i ukusna vina mogu da se prikažu u najboljem svetlu uz atraktivnu ambalazu koja tečnost istine pretvara u nezaboravnu kombinaciju estetike i dobrog ukusa. Bili smo u mogućnosti da sklopimo veliki broj kontakata i nakon završene manifestacije kroz saradnju izadjemo u susret i najzahtevnijim klijentima po pitanju oblika i dizajna ambalaže .RAKIJA FEST 2012

Manifestacija RAKIA FEST je održana 15. i 16. decembra 2012.godine.

Festival je bio privredno-turističkog karaktera i cilj mu je bio da predstavi rakiju kao srpski brend. D-BOX D.O.O. kao kompanija koja postoji već 10 godina na tržistu, prepoznala je potencijal ove manifestacije i aktivno je učestvovala kako bi se srpski brend uz domaću kartonsku ambalažu istakao na našem ali i okolnim inostranim tržištima.BeoWine fair 2012

Sajam vina je manifestacija na Beogradskom sajmu na kojoj se predstavlja jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina. 3. Međunarodni sajam vina, BeoWine fair održan je na Beogradskom sajmu od 23. do 26. februara 2012. godine. Prisustvo najuglednijih vinara i vinarija govore o značaju Sajma vina u Beogradu, ne samo u Srbiji, već i regionu. Pored Srbije, na ovogodšnjem sajmu učestvovali su i proizvođači vina iz Italije, Austrije, Francuske, Španije, Grčke, Švedske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i Rumunije. D-BOX D.O.O. se pridružio manifestaciji i sa svojom širokom paletom komercijalne ambalaže privukao saradnike kako iz Srbije tako i iz instranstva. Uz pozitivnu i radnu atmosferu uvek je zadovoljstvo upoznavati nove klijente, sklapati nove poslove i istrajati u novim izazovima koje pruža kreativnost u našoj delatnosti i proizvodnje komercijalne kartonske ambalaže.RAKIJA FEST 2011

V Rakija Fest, internacionalni sajam rakije i najjačih ukusa Srbije pod sloganom ”Ljuto i slatko“ u organizaciji Rakia Bara i Udruženja proizvođača prirodnih voćnih rakija “Najjači ukusi Srbije”, održa n je 10. i 11. d ecembra 2011.godine u Belexpocentru. Zainteresovanim proizvođačima održano je predavanje na temu važnost pakovanja i trendova koji se postavljaju u 2012 godini. D-BOX D.O.O. kao jedan od učesnika predstavio se sa veoma interesantnim ambalažama i upotpunio deo manifestacije koja se odnosi na ambalažu na kojoj je bio akcenat. Ambalaža je veoma važan deo proizvoda koja vizuelno pomaže prodaju i plasman na tržištu. Stručni tim D-BOX-a je bio na raspolaganju svim zainteresovanim klijentima u toku manifestacije kako za savetovanje tako i za početak uspešne saradnje sa svima koji prepoznaju važnost dizajna , oblika i kvaliteta ambalaže .
"D-BOX" - Proizvodnja kvalitetne kartonske ambalaže